top of page

Et nordisk vinterland - midt i Oslo sentrum

Julebord på Prindsen hage

Gjør årets julebord til noe spesielt! Hva med 300 kvadratmetere med lavvoer, levende ild, skyhøy gløggfaktor, fantastisk mat og drikke og egen skøytebane, kun noen skitak fra Jernbanetorget?

 

Nå trenger du ikke å reise til Berlin, Wien eller Røros for å få den gode tradisjonelle julestemningen. Midt i Oslo sentrum tilbyr i år Prindsen hage en helt unik julebordsmulighet.

 

- Vi vil tilby et julebord helt utenom det vanlige, sier daglig leder ved Prindsen hage, Nelly Flatland, med et glimt i øye.

 

Og Nelly mener alvor.

 

- Vi har 300 kvadratmetere med lavvoer som holder 20 grader og kan ta imot selskaper på alt mellom 15 og 300 gjester, hvor vi lover skyhøy gløggfaktor og den gode lune julestemningen, sier hun.

061_VN_3552_prindsens_hage_JohnnyVaetNor

Kun noen skitak fra Jernbanetorget finner du den 4.000 kvadratmeter store bakgården, Prindsen Hage

Tapas og juleribbe

Prindsen hage åpner julebordsesongen i november og holder det gående til slutten av desember. Målet er at alt fra små til store bedrifter skal få den gode julestemningen sammen med sine kolleger. Det vil også være mulig å reservere hele Prindsen hage, hvis ønskelig. Hun fortsetter

 

- Vi ønsker å tilby en opplevelse utenom det vanlige. I utgangspunktet ser vi for oss å åpne for julebord fra midten av november og ut desember. Men er det interesser utover dette, så finner vi garantert et tidspunkt som passer for begge parter.

 

På menyen finner du alt fra kald og varm juletapas, til tradisjonelt pinnekjøtt og ribbe, og selvfølgelig vegetariske eller veganske alternativer for de som skulle ønske det.

 

- Vi tilbyr også øl- eller vinsmaking, din egen lavvo for de større bedriftene, skøyting, for å nevne noe som lar deg komme enda tettere på kollegaene dine, sier Nelly.

2a.jpg

I lavvoene blir du møtt med lyslenker, reinsdyrskinn, levende ild og 20 gode varmegrader

Oslos sosiale møteplass

I august 2017 åpnet Prindsen hage, og ønsket gjester velkomne til en oase midt i Oslo sentrum. Den 4.000 kvadratmeter store bakgården var tilbake på 1600-tallet en av Oslos flotteste prydhager, med paviljonger, fiskedammer og fontener. I dag er hagen blitt omgjort til en sosial møteplass for et sammensatt og variert publikum.

 

Det er ikke første gang Prindsen hage holder store arrangementer. Alt fra et familievennlig alternativ for å se fotball-VM på storskjerm sommeren 2018, til diverse gratiskonserter, markeder og andre kulturarrangementer som har vært åpne for alle. Nå gjør de seg klare for sin andre julebordsesong, og hele hagen blir omgjort fra sommerhage til vinterhage. Drivhus og blomsterkasser byttes ut med skøytebane, lavvoer, bål og lyslenker.

 

Den store hagen blir et ekte nordisk vinterland.

Vil du høre mer om mulighetene til din bedrift med et julebord på Prindsen Hage? Fyll ut skjemaet under, og bli kontaktet av bookingansvarlig Henrik Olsson for et konkret tilbud til din bedrift.

Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt snarest

bottom of page